Catarsi PGM#10

25 06 2008

Des de una mirada poètica i molt personal, Xavi Pinyol, al capdavant de la banda Bo-Bo , ha composat tots els temes del  seu darrer disc Supernada. Lletres i melodies molt cuidades i la màgia d’un artista que podeu conèixer al Catarsi.

El paper tradicional assignat a les fotografies ha estat el de representar el món com si es tractés de documents. Tanmateix, alguns fotògrafs com Duane Michals han demostrat que la fotografia també pot crear les seves pròpies realitats.  El mon vist a traves de la fotografia es la proposta de la setmana de la Fundació La Caixa. Us proposem un viatge pel temps, per mirar i entendre la fotografia que s’ha fet al llarg de la història.

L’Institut d’Estudis Catalans va iniciar el seu periple fa cent anys amb l’intenció de realitzar una tasca científica, editorial, de difusió del coneixement i d’assessorament en tots els camps del saber; començant per la llengua catalana. Ara l’Institut d’Estudis Ilerdencs ens mostra a traves d’una exposició l’impuls que aquesta institució va donar al nostre be mes preciat; la cultura.

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: