Catarsi PGM#09

25 06 2008

El seu darrer treball ha estat amb Andy Garcia, Laia Cabrera es una artista multimèdia que viu a Nova York i a la que no li agrada repetir esquemes. Li fascina el llenguatge audiovisual, per això dona tanta importància a la forma com al contingut en els seus projectes. Aquesta lleidatà dirigeix un programa d’actualitat a la televisió publica de la ciutat dels gratacels.

La música ha servit i serveix per expressar els sentiments mes bàsics de l’esser humà. Cants de llibertat, de dolor, de patiment, de nostàlgia o d’alegria. També ha estat en moltes ocasions un element d’identitat d’un poble o una manera de relacionar-se amb els Deus. Els Cants de l’Anima es un cicle de la Fundació La caixa que pretén acostar el públic lleidatà a les diferents tradicions musicals que reflexen el mes profund dels sentiments.

En els darrers anys, la NASA i l’Agència Espacial Europea han protagonitzat diferents missions al planeta Mart com a objectiu preferent. Missions que, han aconseguit imatges espectaculars i que ens mostren un planeta rocós i desèrtic, però també insinuen que en el passat Mart va ser molt similar a la Terra. Fins a quin punt ambdós planetes són semblants o diferents?  Podem descobrir-ho a traves de l’exposició Mart-Terra. Una Anatomia comparada de l’Obra Social de la Fundació “la Caixa” .

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: